Linda QingRong Luo kommer från södra Kina där hon, tillsammans med flera medarbetare, arbetade med praktisk kinesisk medicin .

Traditionell Kinesisk Medicin (TMC)  har flera tusen års tradition. Linda har bl.a. genomgått den statliga utbildningen och fått behörighet att arbeta med hälsomassage, akupunktur och praktisk medicin enligt de statliga normerna i Kina. Hennes stora kunskaper och skicklighet kommer dock från hennes farmor, som var en välkänd läkepraktiker i området och som förvaltade en lång tradition av läkekonst som getts vidare inom familjen från generation till generation. Linda blev utvald att föra familjens tradition vidare in i framtiden och undervisades av sin farmor från barnsben ända tills hon började på universitet.
Linda är uppväxt under kultur-revolutionen som var en svar tid för den kinesiska befolkningen. Farmor tog emot alla oavsedd om de hade råd att betala eller inte. Man betalade med det lilla som man hade. Ibland var det bara en frukt och som bäst en kopp ris.

Home Vår vision våra tjänster Om oss